Barn & Ungdom

En av klubbens stora målgrupper i samband bygget av Bangolfparken är barn & ungdomar .
Klubben har förhoppning om att många ska få en meningsfull fritidssyselsättning oavsett fysisk förmåga och känna sig inkluderande och välkomna!

Vi har under sommaren 2022 haft 10-20 barn och ungdommar som varit med i bangolfskolan varje vecka. Vi kommer fortsätta utomhus så länge vädret tillåter oss, efter detta flyttar vi in i vår hall inomhus.

Vi kommer under höst/vinter även hitta på andra aktiviteter tillsammans varför inte en bio eller en dagsresa till Eskilstunas fina inomhus.

Föreningen har stora förhoppningar om att den nya bangolfanläggningen kommer att bli en stor samlingspunkt för många barn och ungdomar och även skapa möte över generationsgränserna
Föreningen vill bidra till att skapa en integration i kommunen och bli en del av invånarnas fritid som ska fyllas men meningsfull och glädjande stunder.    

Vi har sett hur mycket det gett dessa barn/ungdomar.
Det skulle vara underbart att kunna hitta fler av dessa unga som skulle vilja och kunna delta i klubbens aktiviteter. Men vi inser att vi måste även göra ”inkörsporten” till minigolfen bredare och mer lätt tillgänglig vilket vi vet att MOS är.