BANGOLFPARKEN

PLAY -EAT-DRINK

Upplev en perfekt dag/kväll med god mat, svalkande drycker och spännande, rolig minigolf på Bangolfparken i Norrtälje!

Är du på jakt efter den ultimata upplevelsen för ditt företag eller din grupp? Då har vi det perfekta stället för dig! Bangolfparken i Norrtälje erbjuder en kombination av fantastisk mat, förfriskande drycker och rolig minigolf för en dag/kväll fylld av glädje och gemenskap.

Vår restaurang serverar läckra rätter av hög kvalitet som kommer att tillfredsställa alla smaker, vi har något för alla!

Njut av något kallt och uppfriskande att dricka medan du slår bollar på minigolfbanan. Vår bar har ett bra utbud av drycker, inklusive läskande alkoholfria alternativ.

Utmana dina vänner eller kollegor på vår välskötta och nybyggda minigolfbana! Med 2×18 hål som slingrar sig genom vackra omgivningar och spännande hinder, är det en aktivitet som garanterat kommer att få er att skratta och tävla.

Oavsett om ni är ute efter en avslappnad dag med teambuilding eller en rolig aktivitet att fira en speciell händelse, kommer Bangolfparken att leverera en upplevelse ni sent kommer att glömma. Kom och njut av en dag fylld med skratt, god mat och spännande minigolf!

Kontakta oss idag för att boka er nästa företagsaktivitet eller gruppevenemang på Bangolfparken i Norrtälje.

Vi ser fram emot att välkomna er för en dag/kväll fylld med kul och gott!

Båda banorna är internationell tävlingsstandard.

Mitt i anläggningen har vi ha ett vattensystem med vattenfall, vattensten det är ett helt fantastiskt område.

Bangolfparken – Ganparken – Kvisthammra – Granliden 1