Sponsorer/Samarbetspartners

Vill du bli en del av Norrtäljes större satsningar inom sport och fritid?

Norrtälje Bangolfklubb har som målsättning att under hösten 2021 bygga en helt ny anläggning uppe på Granparken, Vi kommer att riva våra filtbanor som tyvärr ha sett sina bästa dagar och bygga 18 nya liknande, vi kommer också bygga 18 st äventyrsgolfbanor (sk. MOS Mingolf Open Standard.)

Detta är en omfattande investering på omkring 6 500 000kr. Vi har byggstart i september 2021 och räknar med att anläggningen ska vara klar under hösten så vi kan öppna direkt våren 2022 när vädret tillåter. Vi räknar med att ha på sikt ca 20 000 spel/ säsong som sträcker sig från Maj-September Vi har ansökt om olika bidrag och vi kommer investera av eget kapital som vi sparat under åren, vi kommer även behöva ta ett lån på ett betydligt belopp.

Vi jagar nu leverantörer för en del av utrustningen och arbetet kring banbyggandet, som kanske kan gå in som sponsorer helt eller delvis. Där man kanske sponsrar på en del av kostnaden och en del betalat på faktura.

För sponsringsdelen kan vi i klubben erbjuda reklamskyltar på plats på Granparken, personaldagar eller familjedagar för kunder och där ni kan exponera era tjänster och produkter. ”ägande” av bana med företagets namn vid utslaget där det står att ni är sponsorer, logotyp på våra protokoll. Banners på hemsida och reklam i sociala media.